Hakkımda

Fotoğrafım
POPCORN DVD kulübüne hoşgeldiniz... Burada vizyona girmiş/girmemiş yüzlerce film, diziler (tüm sezonlarıyla) play station ve bilgisayar oyunları sizlerin hizmetine sunulmaktadır. Filmlerimi ayrı ayrı tanıtmakla birlikte, liste halinde de sizlere sunuyorum. Bana mail yoluyla ulaşabilirsiniz, dükkanımı ziyaret edebilirsiniz veya telefon açabilirsiniz... Listemde olmayan ve izlemek istediğiniz bir film olduğu taktirde POPCORN tarafından kısa sürede temin edilir... İletişim bilgilerim; akdemircem@hotmail.com Telefon: 0322 234 74 94 Adres: Güzelyalı Mah. 81196 sok. Şebnem Plaza. A/Blok zemin kat, Çukurova - ADANA ( Güzelyalı İtfaiye karşısı, Kiler Market arası)

4 Kasım 2009 Çarşamba

Göz (The Eye)



Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: DramGerilimGizemKorku
Yönetmen: Xavier PaludDavid Moreau
Süre: 1 saat 37 dk
Sinemalar.com Puanı: 7.7/10
Oyuncular: Jessica Alba, Parker Posey, Alessandro Nivola, Tamlyn Tomita

Sydney Wells, Los Angeles'lı bir viyolonselisttir. Ancak çocukluğunda geçirdiği bir olayla gözleri kör olmuştur. Hayatı boyunca kornea nakli yapılmasını bekleyen Sydney'in beklediği an gelmiştir. Doktorunun kendisine uygun bir korneanın bulunduğunu haber vermesi üzerine Sydney hemen ameliyat kararı alır. Operasyonun ardından Sydney, Doktor Paul Faulkner'ın yardımlarıyla yeniden görmeye başlar.
Ancak bir süre sonra Sydney, tuhaf gölgeler ve hayallerin arasında sıkışıp kalacaktır. Gördüğü hayaller onu arkadaşları ve ailesinden giderek uzaklaştırır. Nakil edilen gözler yalnızca bu dünyayı değil, doğaüstü olayların kapılarını açmıştır.

Blog Arşivi

İzleyiciler