Hakkımda

Fotoğrafım
POPCORN DVD kulübüne hoşgeldiniz... Burada vizyona girmiş/girmemiş yüzlerce film, diziler (tüm sezonlarıyla) play station ve bilgisayar oyunları sizlerin hizmetine sunulmaktadır. Filmlerimi ayrı ayrı tanıtmakla birlikte, liste halinde de sizlere sunuyorum. Bana mail yoluyla ulaşabilirsiniz, dükkanımı ziyaret edebilirsiniz veya telefon açabilirsiniz... Listemde olmayan ve izlemek istediğiniz bir film olduğu taktirde POPCORN tarafından kısa sürede temin edilir... İletişim bilgilerim; akdemircem@hotmail.com Telefon: 0322 234 74 94 Adres: Güzelyalı Mah. 81196 sok. Şebnem Plaza. A/Blok zemin kat, Çukurova - ADANA ( Güzelyalı İtfaiye karşısı, Kiler Market arası)

6 Kasım 2009 Cuma

Kayıp Dünya: Jurassic Park (The Lost World: Jurassic Park)



Yapım: 1997 ~ ABD
Tür: AksiyonBilim KurguGerilimMacera
Yönetmen: Steven Spielberg
Süre: 2 saat 9 dk
Sinemalar.com Puanı: 7.2/10
Oyuncular: Julianne Moore, Vince Vaughn, Jeff Goldblum, Pete Postlethwaite

Isa Sorna adı verilen bir adada bazı dinazorlar hayatta kalmıştır.Site B kod adlı dinazor üretim tesisinin yer aldığı bu adada çıkan kasırga sonucunda tesisler yıkılmış ve dinazorlar serbest kalmıştır.Aradan geçen dört yıl içinde dinazorlar büyümüş ve birer canavar haline gelmişlerdir.Dinazorların hala hayatta olduğunu öğrenen tesisin kurucusu Milyarder John Hammond,site B'deki ticari potansiyelin farkındadır.Hammond'ın amacı dinazorları doğal çevrelerinde koruyarak dört yıl önce kaybettiği itibarını geri kazanmaktır.
İlk filmde olduğu gibi yine yazar Michael Crichton'ın aynı adlı romanından Akademi ödüllü,dahi yönetmen Steven Spielberg tarafından sinemaya uyarlanan ve muhteşem özel efektlerle süslü nefes kesen bir gerilim/macera.

http://www.sinemalar.com/film/1266/Kayip-Dunya-Jurassic-Park/
http://www.imdb.com/title/tt0119567/


Blog Arşivi

İzleyiciler