Hakkımda

Fotoğrafım
POPCORN DVD kulübüne hoşgeldiniz... Burada vizyona girmiş/girmemiş yüzlerce film, diziler (tüm sezonlarıyla) play station ve bilgisayar oyunları sizlerin hizmetine sunulmaktadır. Filmlerimi ayrı ayrı tanıtmakla birlikte, liste halinde de sizlere sunuyorum. Bana mail yoluyla ulaşabilirsiniz, dükkanımı ziyaret edebilirsiniz veya telefon açabilirsiniz... Listemde olmayan ve izlemek istediğiniz bir film olduğu taktirde POPCORN tarafından kısa sürede temin edilir... İletişim bilgilerim; akdemircem@hotmail.com Telefon: 0322 234 74 94 Adres: Güzelyalı Mah. 81196 sok. Şebnem Plaza. A/Blok zemin kat, Çukurova - ADANA ( Güzelyalı İtfaiye karşısı, Kiler Market arası)

4 Kasım 2009 Çarşamba

Ölüm Kapanı (Dark Floors)



Yapım: 2008 ~ Finlandiyaİzlanda
Tür: FantastikGerilimKorku
Yönetmen: Pete Riski
Süre: 1 saat 24 dk
Sinemalar.com Puanı: 6.4/10
Oyuncular: Lordi, Noah Huntley, Philip Bretherton, Skye Bennett

Otistik küçük kızının hastanede yeterince iyi bakılmadığına inanan babası onu eve götürmeye karar vermiştir. Yapılan hiç bir tedavi artık cevap vermemekte ve durumu kötüye gitmektedir.
Taburcu olmayı bekleyemeyen baba, kızıyla hastaneden çıkmaya çalışırken aksilikler ve korkunç tuzaklar yakalarını bırakmaz. Asansör bozulur ve hastaneden  bir kaç kişi ile birlikte  kilitli kalırlar. Kapılar açıldığında ise hastanenin terk edildiğini görürler.
Her çıkışa ulaşmaları  bir başka kabusa dönüşür..   Karanlıktan gelen yaratıkların korkunç saldırıları ile artık başbaşadırlar... Bu garip hastane onları yakalamaya çalışan bir Ölüm Kapanına dönüşür...

http://www.sinemalar.com/film/12512/Olum-Kapani/
http://www.imdb.com/title/tt0985025/



Blog Arşivi

İzleyiciler