Hakkımda

Fotoğrafım
POPCORN DVD kulübüne hoşgeldiniz... Burada vizyona girmiş/girmemiş yüzlerce film, diziler (tüm sezonlarıyla) play station ve bilgisayar oyunları sizlerin hizmetine sunulmaktadır. Filmlerimi ayrı ayrı tanıtmakla birlikte, liste halinde de sizlere sunuyorum. Bana mail yoluyla ulaşabilirsiniz, dükkanımı ziyaret edebilirsiniz veya telefon açabilirsiniz... Listemde olmayan ve izlemek istediğiniz bir film olduğu taktirde POPCORN tarafından kısa sürede temin edilir... İletişim bilgilerim; akdemircem@hotmail.com Telefon: 0322 234 74 94 Adres: Güzelyalı Mah. 81196 sok. Şebnem Plaza. A/Blok zemin kat, Çukurova - ADANA ( Güzelyalı İtfaiye karşısı, Kiler Market arası)

3 Kasım 2009 Salı

Son Ders: Aşk ve Üniversite


Yapım:2008 ~ Türkiye
Tür:Dram, Komedi
Yönetmen:Mustafa Uğur Yağcıoğlu, Iraz Okumuş
Senaryo:Mustafa Uğur Yağcıoğlu
Yapımcı:Mustafa Uğur Yağcıoğlu
Görüntü Yönetmeni:Colin Mounier, Ulaş Zeybek
Müzik:Emrah Anul, Tolga Sünter
Süre: 1 saat 36 dk
Gösterim Tarihi:08 Şubat 2008 (Türkiye)
Oyuncular: Ferhan Şensoy, Ece Uslu, Kaan Urgancıoğlu, Durul Bazan,  Ekin Türkmen,  Ege Aydan, Neriman Uğur

“Hayatta söylemek istediklerini, duygularını, sevdiğini söylemeyi erteleme. Çünkü hayat planladığın gibi gitmeyebilir, yarın hiç olmayabilir.”

Yurt dışından gelen bir Türk öğretim görevlisinin üniversiteli gençlere öğretecekleri, okuldaki müfredatla sınırlı kalmayacaktır. Oysa iddiasızdır bu yeni hoca; “İlk dersimiz kimsenin buradan alınacak derse ihtiyacı olmadığı” diye başlar dersine. Ancak öğrencilerin ve özellikle de bir tanesinin onu fark etmesi ile bambaşka bir dünya açılır önlerinde.
Ulaş'ın, Saffet Hoca’nın geçmişini öğrenmesiyle birlikte hayatı Saffet Hoca'nınkiyle garip bir şekilde kesişir.

http://www.sinemalar.com/film/2313/Son-Ders-Ask-ve-Universite/
http://www.imdb.com/title/tt1171721/

Blog Arşivi

İzleyiciler